Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: Premierea cuplurilor care împlinesc 25 sau 50 de ani de la căsătorie

0 609

La inițiativa Primarului și al Consiliului local al Comunei Mica, familiile care în cursul anului 2022 celebrează  25 respectiv 50 ani de căsătorie sunt rugate să depună actele la sediul instituției sau online la adresa de e-mail: primariamicacj@primariamica.ro, până în data de 29.11.2022, în vederea acordării unui premiu, în semn de respect și apreciere pentru familie, rolul acesteia și contribuția pe care o are  la dezvoltarea comunității locale.

         Documentele necesare sunt: cărțile de identitate ale ambilor soți, cu precizarea ca domiciliul să fie pe raza comunei  și certificatul de căsătorie.

       Totodată cu această ocazie vor fi premiați și copiii care s-au clasat în primele trei locuri la competiții sportive sau de altă natură în cursul anului 2022 și elevii care au obținut media generală 10 în anul școlar 2021-2022. Aceștia vor depune copie după diplomele obținute, copii după certificatul de naștere sau carte de identitate unde este cazul.

         Relații se pot obține la nr. de telefon: 0264226007/0768362998.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More