Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: S-a obținut autorizația de construire a proiectului “Înființare sisteme de distribuție rețele de gaze naturale în comuna Mica”

0 1.073

Primarul comunei clujene Mica, Tiberiu Zelencz, anunță obținerea autorizației de construire a sistemului de distribuție a gazelor naturale.

”După aproape doi ani de muncă privind studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, certificatul de urbanism, avize, expertize și multe altele, am obținut, în cele din urmă, autorizația de construire a proiectului “Înființare sisteme de distribuție rețele de gaze naturale în comuna Mica”, transmite primarul comunei clujene.

Proiectul a fost depus spre finanțare, în sistem electronic, pe POIM, în luna decembrie a anului 2020.

”Este un proiect de mare amploare și foarte important pentru dezvoltarea comunei noastre și la fel cum m-am implicat pentru introducerea rețelei de apă în comuna noastră, la fel mă voi lupta și pentru obținerea finanțării acestui proiect. Primul pas important în realizarea acestui proiect a fost câștigat și sunt convins că vom obține și finanțarea lui în cel mai scurt timp. Vreau să mulțumesc încă o dată echipelor de implementare a proiectului, colegilor din Primăria Mica, Consiliului local Mica, și nu în ultimul rând dumneavoastră, locuitorilor comunei Mica, pentru faptul că m-ați susținut mereu și ați avut încredere în mine. Pe lângă acest proiect mai există și alte proiecte depuse spre finanțare, iar la altele se lucrează pentru elaborarea documentațiilor, urmând a fi depuse pentru a obține sursele de finanțare. Dorința mea cea mai mare a fost și este dezvoltarea comunei noastre. Tot ceea ce am construit și realizat până în prezent, am reușit doar împreună cu dumneavoastră, dragi locuitori ai comunei Mica”, transmite primarul Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More