Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: Străzi și ulițe din localitatea Nireș, în plin proces de modernizare

0 133

Au început lucrările de modernizare la mai multe străzi și ulițe din localitatea clujeană Nireș, anunță primăria comunei Mica prin intermediul unui comunicat de presă.

După lungi așteptări si eforturi susținute din partea celor implicați în obținerea avizelor și autorizației de construire, un alt proiect va fi finalizat până la sfârșitul anului 2019 și anume „Modernizare străzi Lot 2 in comuna Mica”, mai precis în localitatea Nireș, unde vor fi asfaltate străzi în lungime de 2,75 km, obiectiv de care se vor bucura locuitorii acestei localități.

”Precizez faptul că în anul 2019, în cadrul celuilalt proiect „Modernizare drumuri de interes local în comuna Mica”, se vor asfalta străzi în localitățile Sînmărghita, Dâmbu Mare, Mica si Mănăstirea, în lungime de 7,5 km. Cu multă răbdare și înțelegere vom continua și vom finaliza toate proiectele propuse”, transmite primarul Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More