Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica vine în ajutorul persoanelor de peste 65 de ani. Vezi și programul farmaciei

0 166

Primăria Comunei Mica vine și ea în ajutorul persoanelor de peste 65 de ani în contextul actual al epidemiei de coronavirus.

Ca urmare a situaţiei create de virusul COVID-19, Primăria Comunei Mica vine în sprijinul persoanelor în vârsta, de peste 65 de ani, precum și tuturor persoanelor vulnerabile in aceasta perioadă care nu au susţinători sau alta formă de ajutor în vederea asigurării de sprijin pentru aceştia, astfel încât să se minimalizeze expunerea lor în afara locuinţelor, pentru procurarea de alimente de stricta necesitate și medicamente pe cheltuiala solicitantului, transportul fiind asigurat de primărie.

Relații se pot obține la următoarele nr.de telefon:
0724016690, 0264/226007, de luni până vineri între orele 8.00 – 16.00

Totodată, medicii care îşi desfăşoară activitatea la cabinetele medicale din comuna Mica, dr. Chira Emanuil și dr. Şofineţ Rodica, informează cetăţenii că începând cu data de 25.03.2020 nu se mai fac consultaţii în localităţile Sânmărghita, Nireş şi Mănăstirea, până la încetarea stării de urgenţă. Cazurile acute vor fi consultate la cabinetul din localitatea Mica.

Pacienţii care au nevoie de reţete cronice nu se vor prezenta la cabinetul medical, ci vor lua legătura telefonic cu medicul de familie, iar medicamentele vor fi distribuite la domiciliu, în colaborare cu Primăria Mica. Este o opțiune la care puteți apela cu încredere în condițiile în care nu aveți pe altcineva care să vă ajute în acest sens.

De asemenea farmacia va fi deschisă după programul atașat mai jos.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More