Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Mica: Ziua Națională a României, sărbătorită cu spectacol artistic și artificii

0 267

Primăria comunei clujene Mica organizează duminică, 1 decembrie, manifestări dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României.

”Am bucuria și plăcerea de a vă invita din suflet să participați duminică, 1 Decembrie, la manifestările organizate în comuna Mica, cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI. Cu toții, împreună, să ne bucurăm de această zi, să fim aproape unul de celălalat, să fim mândri că suntem români, și împreună să rostim “La mulți ani, România!”, La mulți tuturor românilor, oriunde v-ați afla!”. Vă aștept cu drag să participați într-un număr cât mai mare”, transmite primarul Tiberiu Zelencz.

Programul manifestărilor începe la ora 15:30 și cuprinde o slujbă religioasă și depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din localitatea Mica, discursul primarului și apoi un program artistic cu invitați ca Ioana Maria Câmpan, Cristina Beldean Moșuțan, Grupul Via Nova Domini și grupul de elevi ai școlilor din comuna Mica.

Autoritățile locale vor acorda diplome pentru sportivii comunei și premii pentru cuplurile care împlinesc 25 sau 50 de ani de căsnicie.

Manifestările se încheie la ora 18 cu focul de artificii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More