Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Primăria Municipiului Dej, în continuare alături de cei care au nevoie de sprijin

0 303

Primăria Municipiului Dej continuă  acțiunea de sprijin a persoanelor vârstnice și a celor care nu pot părăsi locuința din diferite motive( boli cronice, copii mici sau alte motive) în scopul protejării acestora față de riscurile care se expun în această perioadă.

În acest sens persoanele vârstnice, persoanele care nu pot părăsi locuința din diferite motive( boli cronice, copii mici sau alte motive întemeiate) și care au nevoie de sprijinul Primăriei Municipiului Dej pentru aprovizionarea cu alimente, produse de igienă, medicamente sau alte produse necesare traiului zilnic, sunt încurajate să apeleze numerele de telefon

0783 101 622  sau 0783 184 480, după următorul program:

  • de luni până vineri între orele 09:00-16:00
  • sâmbăta și duminica între orele 09:00- 13:00.

Acțiunea a debutat cu furnizarea de alimente pentru persoanele autoizolate și  monitorizarea persoanelor vulnerabile, aflate în evidența Primăriei Municipiului Dej.

,,Trecem printr-o perioadă dificilă pe care putem să o traversăm cu bine, împreună, prin sprijinirea celor care au nevoie de ajutorul nostru direct în aceste momente, a celor care nu pot să se deplaseze având probleme de sănătate sau alte situații în care nu este recomandat să iasă din locuință, fiind foarte expuși la riscul îmbolnăvirii.

Rog încă o dată cetățenii, să asculte și să aplice măsurile transmise de autorități, să se informeze doar din surse oficiale și să nu facă deplasări decât dacă este absolut necesar.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More