Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Municipiului Dej premiată pentru accesarea de fonduri prin programul REGIO

0 815

Primăria Municipiului Dej a fost premiată pentru eforturile și munca depusă în accesarea de fonduri europene prin programul REGIO.

Primăria Municipiului Dej a fost premiată astăzi, 24 septembrie, în cadrul Zilelor Regio 2018, în semn de apreciere pentru efortul și munca depuse în accesarea de fonduri europene prin REGIO- Programul Operațional Regional.

Premiile, înmânate primarului municipiului Dej în cadrul evenimentului organizat de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, au fost acordate la două secțiuni. La secțiunea Mobilitate urbană- orașe mici, Primăria Dej a fost premiată pentru 3 contracte în valoare de peste 124.000.000 lei în proiecte de mobilitate urbană, iar la secțiunea Regenerare urbană- orașe mici, administrația locală dejeană a fost premiată  pentru trei proiecte de regenerare urbană depuse, în valoare de aproximativ 73. 000.000 lei.

”Am fost onorat să primesc cele două premii care înseamnă recunoaștere pentru toate eforturile depuse în depunerea de proiecte pe fonduri europene. Scopul acestor proiecte și a tuturor investițiilor din  municipiu, este de a dezvolta Dejul, pentru a deveni un oraș așa cum ne dorim cu toții.  Așa cum am mai afirmat, fondurile europene, nerambursabile sunt principala sursă de bani în condițiile unui buget mic, tocmai de aceea am susținut accesarea de astfel de proiecte, iar în acest moment municipiul Dej are implementate sau în curs de implementare proiecte de peste 52.000.000 euro. Sigur că nu este ușor dar sunt încrezător, pentru că până la acest moment am reușit să depășim, datorită eforturilor susținute, situații dificile întâmpinate pe parcursul depunerii spre finanțare a proiectelor și ulterior în implementare”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More