Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primăria Zalău, un nou împrumut din bancă

0 1.400

Primăria Municipiului Zalău a accesat un al treilea împrumut bancar pentru a confinanţa investiţiile pe fonduri europene. Primele credite au fost făcute în anul 2011 şi asfel municipilitatea mai are de plătit până acum peste 41 de milioane de euro.

Conform ziarului Adevărul, Primăria Zalău urmează să acceseze un împrumut bancar de 30 milioane de lei, pentru cofinanţarea unor investiţii din fonduri europene. Se pare că acesta este cel de-al treilea credit, după cel de 15 milioane de lei, contractat în 2010 de la CEC Bank, pentru 11 ani, şi un altul de 64,3 milioane de lei, tot din 2010, de la Raiffeisen Bank, notează jurnaliştii Adevărul.

„Este nevoie de acest împrumut pentru a avea siguranţa că toată munca din ultimii doi ani pentru a aduce bani în municipiu nu a fost în zadar”, ar fi declarat primarul Ionel Ciunt, pentru a lămuri problema necesităţii încă unui credit bancar.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More