Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul ales al municipiului Baia Mare despre OUG 13: „Un demers prost şi aberant făcut de PSD”

0 60

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, aflat sub control judiciar, a fost, miercuri la Parlament, printre motivele invocate de el fiind că a venit să vadă dacă mama sa şi Liviu Dragnea sunt la muncă, apreciind OUG 13/2017 ca fiind un demers prost şi aberant făcut de PSD.

„Unde să faci primul drum la Bucureşti, decât la Casa Poporului? Am venit aici din trei motive. Primul, ca să văd dacă mama e la muncă. Al doilea, să văd dacă dl. Dragnea e la muncă. În al treilea rând, să salut nişte prieteni dragi”, a spus Cătălin Cherecheş.

El a mai spus că poate avea alte opţiuni politice decât mama sa, care este parlamentar PNL.

„Am 38 de ani şi am opţiunile mele şi politice şi de altă natură. Îmi respect mama, îi respect opţiunile politice, mi le respect şi pe ale mele şi sunt absolut credincios comunităţii care m-a ales. Eu sunt de orientare băimărean”, a afirmat el.

Cherecheş a mai spus că Alianţa pentru Baia Mare este dizolvată, în condiţiile în care a fost o alianţă electorală.

Primarul ales al municipiului Baia Mare a mai spus că OUG 13 este „un demers prost şi aberant făcut de PSD”.

„Îmi pare rău că domnul Dragnea, domnul Grindeanu şi toţi ceilalţi din PSD şi-au bătut joc de soarta unor oameni, de soarta unor oameni care sunt în puşcării şi care, din păcate unii au 3-4 copii, care pentru 100 de lei fac câţiva ani de puşcărie, şi-au bătut joc de situaţia juridică a unor oameni care au prezumpţia de nevinovăţie şi care au fost stigmatizaţi din cauza demersului acesta prost şi aberant făcut de PSD. Eu nu am nevoie de ajutorul dlui Dragnea, nici de ajutorul PSD, nici de ajutorul lui Grindeanu şi nici de vreo ordonanţă. Eu am nevoie de instituţii care să funcţioneze corect, Parchet care să funcţioneze corect, DNA care să funcţioneze corect, instanţe care să funcţioneze corect, pentru că astăzi eu, ca şi cetîăţean, trebuie să mă îndrept cu încredere spre CEDO, ca să înmi câştig dreptatea. Astăzi eu nu am încredere în Justiţia din România, pentru că unii au aruncat-o în derizoriu, alţii i-au tăiat gleznele… E prea multă politică în jurul Justiţiei”, a mai spus Cherecheş.

El a mai spus că Guvernul a dat OUG 13 „într-un mod ciudat” şi nu a explicat coerent motivele pentru care a aprobat această ordonanţă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More