Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Becleanului: Există în jurul orașului cazuri confirmate la Reteag, Uriu și Șintereag

0 762

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, face apel către cetățeni să respecte cu strictețe măsurile de izolare și distanțare socială, mai ales după noile cazuri de coronavirus confirmate în localitățile din împrejurimi.

„Dragi beclenari, vă mulțumesc că respectați distanțarea socială în această perioadă grea reușind astfel să nu avem niciun caz de îmbolnăvire de Covid-19 până astăzi în orașul nostru.

Fac un apel la dumneavoastră întrucât există în jurul orașului cazuri confirmate la Reteag, Uriu și Șintereag, vă rog ca în următoarele două săptămâni să fim toți și mai riguroși cu izolarea și să nu intrăm în contact direct cu persoane din aceste zone, să evităm orice interacțiune și numai dacă este ceva urgent neapărat păstrând o distanță de 2-3 m și să purtăm mască și mănuși”, a transmis primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

„Vă rog mult să avem astfel grijă în continuare de sănătatea noastră și a celor din jurul nostru. Doar respectând acum cu strictețe toate regulile, vom putea să revenim curând la activitățile de altădată. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă sănătate!”, a transmis Nicolae Moldovan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More