Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Cavnicului adâncește din nou tensiunile din PSD Maramureș

0 6.024

Vladimir Petruț, edilul orașului Cavnic, a făcut din nou o declarație prin care adâncește breșele și tensiunile din PSD Maramureș.

Conform adevărul.ro, primarul orașului Cavnic a scris pe pagina sa de Facebook o nouă declarație ce adâncește tensiunile din PSD MAramureș. Acesta cere colegilor să se delimiteze de Liviu Dragnea. El pune accentul și pe faptul că situația actuală este una extremă de gravă și poate duce inclusiv la conflicte de stradă.

„Fac un apel public adresat în special aleşilor locali ai Partidului Social Democrat din ţară, dar şi membrilor de partid, să înţeleagă situaţia existentă în acest moment şi să se delimiteze public de colegii care îl susţin pe condamnatul penal Liviu Dragnea. Tensiunea existentă în acest moment în ţară poate duce la conflicte de stradă, de unde vom avea de suportat în viitor consecinţe negative, atât membrii şi simpatizanţii cât şi aleşii locali ai Partidului Social Democrat” a scris acesta.

Nu în ultimul rând, Vladimir Petruț pune punctul pe i și afirmă că pe agenda PSD nu intră susținerea unui „condamnat penal”.

”La alegerile locale şi parlamentare niciun candidat al PSD-ului nu a avut în agenda personală susţinerea unui condamnat penal” a încheiat acesta.
facebook vladimir petrut

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More