Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul comunei Livezile, pe scenă la Românii au Talent. Trio Simionca a primit patru de ”DA” – VIDEO

0 908

trio simionca

Primarul comunei bistrițene Livezile a impresionat vineri seara la Românii au Talent, reușind să obțină toate cele patru voturi ale juraților, pentru calificarea în faza următoare a spectacolului-concurs de la Pro TV.

”Trio Simionca” a prezentat un dans popular, dar nu dansul a fost cel care a trezit înduioșarea juraților, ci faptul că trupa a fost alcătuită din trei tați (toți Simionca), fiecare cu fiica lui.

Astfel, Traian Simionca, primarul din Livezile, a dansat cu fiica lui, Tania, Grigore Simionca a avut-o alături pe fiica lui, Paula, iar Ioan Simionca (Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud) a jucat cu fiica lui, Bianca.

Îmbrăcați în costume populare specifice zonei, cei șase au rupt scena pe mai multe melodii populare de joc, în aplauzele spectatorilor și ale juraților.

„Cred că partea cea mai frumoasă la concursul acesta, din ce am trăit până acum la Românii au talent, este că trăim o emoţie sau alta. Acum, emoţia mea e foarte puternică pentru că mi-am adus aminte că nu am apucat să dansez cu tata din copilărie şi l-am pierdut pe tata de curând. Pentru mine aţi fost un moment foarte emoţionat şi vă mulţumesc”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Vă felicit alegerea de a veni și a ne arăta cât e de frumos sa jucăm”, a spus și Andra.

„Am avut o emoţie personală şi, într-un fel îmi pare rău că am amestecat-o cu concursul, dar e genul acela de stare pe care nu o poţi controla. A fost un grup de taţi cu fete şi m-a trimis cu gândul la tata care tocmai s-a prăpădit şi atunci în capul meu a fost o poveste foarte frumoasă pentru că m-a făcut să dansez în amintirea lui tata. Îmi pare rău că am amestecat starea mea personală cu momentul lor de dans, deşi au fost şi ei extraordinar de buni”, a mai spus Mihaela.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More