Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului adoptă metoda Dragnea: ”Nu știu exact care e situația”

0 84

”Năcăjel nu uita, așteptăm și opinia ta”, era scris pe o pancartă afișțată aseară la Dej de protestatarii care s-au adunat în Parcul Mic din Piața Bobâlna.  Iar ”opinia” edilului șef al Dejului față de măsurile luate de Guvernul Grindeanu, care au scos sute de mii de români în stradă, nu a întârziat să apară.

Asta e o problemă guvernamentală, la nivel macro, nu suntem noi abilitaţi să emitem păreri, nu ştiu exact care e situaţia. Cred că ştim cu toţii că am câştigat alegerile cu un proiect foarte bun de guvernare, pe care nu-l contestă nimeni.

Pe de altă parte, şi guvernul anterior a modificat Codul Penal prin ordonanţă de urgenţă. Mai pot fi aduse îmbunătăţiri, nici o lege nu-i perfectă, poate fi îmbunătăţită, totul e să avem un echilibru, să nu fie o dispută politică, că nu de asta avem nevoie„, a declarat Costan Morar pentru Ziua de Cluj.

Aproximativ 25 de persoane s-au adunat aseară în fața Parcului Mic din Dej în semn de protest față de ordonanța de urgență adoptată de Guvernul Grindeanu cu referire la modificarea codului penal. Protestul, organizat în semn de solidaritate cu acțiunile similare care au avut loc la București și în alte peste 50 de localități din țară, a început la ora 17 și a durat aproximativ două ore. În acest timp, manifestanții au protestat pașnic, nefiind înregistrate incidente.

VIDEO – Dejul s-a trezit. Protest în Piața Bobâlna față de măsurile Guvernului PSD-ALDE

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More