Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Primarul Dejului confirmă modificările listei PSD Dej pentru Consiliul Local

1 77

Așa cum Someșeanul.ro anunța încă de ieri, PSD Dej renunță la majoritatea consilierilor locali cu care a marșat în ultimii patru ani, alegând o altă echipă pentru alegerile locale din acest an.

Prin intermediul unui comunicat de presă transmis pe adresa redacției, primarul Costan Morar, candidatul PSD la un nou mandat la conducerea Primăriei Dej, confirmă cele relatate de site-ul nostru în articolul publicat ieri, cu privire la renunțarea la fosta echipă de consilieri locali, care va fi înlocuită cu una îndreptată spre tineri, spre candidați care nu au mai ocupat funcții publice.

Unul dintre instrumentele importante ale actului administrativ al unei localităţi, alături de primar, este Consiliul Local.

În calitate de primar, ca reprezentant al executivului şi ales  direct de cetăţeni, am lucrat cu mai multe consilii locale şi afirm cu tărie că în această structură e necesar să fie oameni de valoare, realizaţi profesional şi dedicaţi comunităţii, însă  nu neapărat persoane care au mai ocupat funcţii politice sau administrative.   

Ca şi candidat  PSD la Primăria Dej, am propus o altă optică în alcătuirea listei de consilieri. Am propus nume care nu au mai fost în funcţii politice, oameni  harnici, profesionişti şi respectaţi.

În primele 12 locuri se regăseşte un singur consilier din foştii consilieri PSD, restul sunt oameni care nu au mai fost consilieri locali, dar care, în această echipă, din care cu bucurie fac parte, îşi vor pune toată priceperea în slujba comunităţii.

În noua structură sunt foarte bine reprezentate femeile şi tinerii.  Avem femei candidate pe locuri eligibile, avem tineri de perspectivă, chiar aduşi din rândul celor care nu au mai făcut politică. Entuziasmul tinereţii, dorinţa de afirmare a unora dintre candidaţi, se alătură experienţei şi chibzuinţei celorlalţi.

Susţin această echipă şi mă angajez să o coordonez şi să o ajut să reuşească, punând-i la dispoziţie experienţa mea administrativă şi buna mea credinţă. Interesul nostru este de a servi cât mai bine cetăţeanul, binele public.

Le mulţumesc vechilor consilieri pentru activitatea lor, dar cred că partidele trebuie să se deschidă spre oameni, spre competiţie.

Îmi doresc ca împreună cu această nouă echipă, pe care o voi prezenta în perioada următoare,  să câştigăm încrederea cât mai multor dejeni, pentru ca tot împreună să continuăm drumul modernizării municipiului nostru”, precizează primarul Costan Morar în comunicatul de presă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. claudiu spune

    care tineri realizati prin fort

    e proprii?multi lingai.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More