Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului, Costan Morar: ”Votul a fost unul politic”

3 40

primaru-costan-morar-dej

După centralizarea rezultatelor parțiale ale alegerilor prezidențiale la Dej, dar și în țară, primarul Dejului, Costan Morar, a transmis pe adresa redacției o declarație de presă, pe care o redăm mai jos.

„Mulțumesc dejenilor pentru participarea în număr mare la vot și în turul doi al alegerilor prezidențiale, prezența la urne fiind de 60%. Opțiunea marii majorități a alegătorilor din Dej s-a îndreptat spre Klaus Iohannis, astfel încât acesta s-a clasat pe primul loc. La fel ca în primul tur, candidatul ACL s-a situat pe primul loc în toate zonele urbane din Transilvania. Respect această opțiune, este dreptul fiecărui cetățean de a-și alege candidatul pe care îl consideră potrivit pentru a ocupa funcția de președinte al României.

În calitate de primar l-am susținut în această competiție pe Victor Ponta, pentru că în calitate de Prim- ministru a fost un sprijin pentru mine ca primar și pentru Dej.

Consider că atât in primul, cât și în al doilea tur al alegerilor prezidențiale votul a fost unul politic.

Din punct de vedere administrativ Dejul își continua drumul pe care am pornit, marele proiect de modernizare străzi se implementează și se va finaliza în anul 2015, piața agroalimentară se va deschide vineri, 21 noiembrie.

În calitate de primar voi face tot ceea ce este nevoie pentru dezvoltarea Dejului și aștept la nivel național unitate și stabilitate.

Asigur dejenii că politica investițională a Dejului nu va avea de suferit, indiferent de fluctuațiile politice viitoare și vă spun asta ca un om care am lucrat sub 4 guverne, dintre care 3 de opoziție.”

 

Primar

Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Valer Florian spune

    Gresiti imens, domnule primar ! A fost un vot din suflet al societatii civile !

  2. gavril spune

    Dejenii au votat in numar asa de mare pentru ca s-au saturat de minciuna, de ipocrizie si de parvenitism. Rezultatele de la urne demonstreaza acest lucru. In rest, vorbe goale, domnule primar.

  3. Iulian Pop spune

    Puie Monta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More