Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului: ”Fac un apel la conștiința tuturor cetățenilor să respecte măsurile impuse la nivel național”

1 941

Numărul tot mai mare de cazuri de infectări cu COVID-19 în Dej a adus municipiul în pragul carantinei totale. Dejul a depășit cota incidenței de 7 cazuri la mia de locuitori, apropiindu-se de cea de 8, caz în care autoritățile județene pot decide carantinarea municipiului.

Tocmai de aceea, primarul Costan Morar a ținutu să transmită locuitorilor un mesaj prin care face apel la conștiința tuturor de a respecta regulile impuse de autorități la nivel național, județean și local pentru stoparea răspândirii coronavirusului.

”Din păcate, în continuare, ne confruntăm cu efecte ale pandemiei la nivelul comunității, în ultima perioadă înregistrându-se o creștere a numărului de infectări cu COVID-19 la peste 7,6/1000 locuitori.

Evoluția situației la nivelul municipiului depinde și de fiecare dintre noi, de aceea fac un apel la conștiința tuturor cetățenilor, să respecte măsurile impuse la nivel național, județean și local. Trebuie să conștientizăm că toate aceste măsuri, inclusiv purtarea măștii de protecție și respectarea măsurilor de igienă, sunt măsuri preventive și sunt modalitățile de a ne proteja comunitatea și pe cei dragi nouă.

Este un moment în care fiecare dintre noi trebuie să ne gândim la cei dragi nouă, să îi protejăm, pentru a trece cu bine împreună și peste această dificilă încercare, pentru a fi cu toții sănătoși.

Fiecare secundă este prețioasă, mai ales pentru cei vulnerabili. Gândindu-ne la noi și la cei dragi, să încercăm cu toții să diminuăm răspândirea coronavirusului în comunitatea noastră, să fim responsabili, să înțelegem , să acceptăm și să aplicăm toate recomandările și măsurile luate de autorități. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, este mesajul transmis de primarul municipiului Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. clau spune

    ma jigodie ,acum jigodie sorosista eu am astm si rinita,deci probleme respiratorii ,nu pot respira prin carpa aia numita masca.este un ordin de ministru prin care sunt reglementate afectiunile respiratorii ,dar nu nu am vazut la asazisi ziaristi sa spuna ca nu este corect sa il condamni la moarte pe un om cu probleme respiratorii.daca un om sanatos rezista cu o punga pe cap inchisa zece minute atunci si eu port masca.criminaliilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More