Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului își trage mașină nouă. Oscilează între un Duster și un Volkswagen

2 395

În cadrul ședinței de Consiliu Local de azi, în care s-a discutat și bugetul municipiului Dej pe anul 2017, primarul Costan Morar a anunțat că la capitolul de investiții a inclus o sumă de bani pentru achiziția unui nou autoturism pentru edilul șef.

Primarul motivează această nouă investiție prin aceea că actualul autoturism de serviciu, unul cu o vechime de 12 ani, nu mai face față pentru drumurile solicitante și lungi pe care le are de parcurs în interes de serviciu, astfel că se cuvine ca Primăria să cumpere, cu bani de la bugetul local, un nou autoturism pentru instituție.

”Știți că la instituția primarului de 12 ani de zile este o mașină Volkswagen veche și este evident că, și ultimele drumuri pe care le-am avut către București, chiar am rămas undeva în pană, trebuie să ne mișcăm rapid să depunem proiecte. Discutăm acum de un Duster, care este la 19.700 (n.r. de euro) sau Volkswagen la 23.000 de euro, se discută această sumă pentru că firma Volkswagen a venit la întâmpinare și face reduceri și ne preia mașina veche în schimbul unui alt autoturism, să plătim diferența de preț.

Deci încercăm să fim cât mai restrictivi și la cheltuirea pentru acest autoturism, să fie și eficient pentru noi, să avem stabilitate la drumurile lungi și la dorința noastră de a face cât mai mult în această perioadă de depunere de proiecte foarte, foarte grea”, a explicat în fața consilierilor locali primarul Costan Morar.

Pentru achiziția acestui nou autoturism, de la bugetul local a fost alocată suma de 115.000 lei, adică peste 25.500 de euro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Loredana Si Sergiu Harangus spune

    Daca ati repara capacele de canal de pe strada 1mai nu vati strica bucsile

  2. emil spune

    Foarte bine ! M-a surprins, placut, faltul ca vorbeste deschis despre asta si nu o face pe ascuns.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More