Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului, Morar Costan, susține redefinirea conceptului de familie

2 171

Morar Costan, primarul municipiului Dej, îndeamnă la votul pentru redefinirea conceptului de familie.

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, susține ideea de redefinire a conceptului de familie în Constituție și îndeamnă dejenii să-și exercite dreptul de vot. „La finalul acestei săptămâni suntem chemați să ne exercităm dreptul de a vota, potrivit convingerilor fiecăruia dintre noi, în cadrul referendumului pentru familie, o inițiativă cetățenească pentru care și-au arătat susținerea 3 milioane de concetățeni”, a transmis acesta.

De asemenea edilul Dejului își exprimă opinia despre ideea de familie și aduce în discuție rolul acesteia pentru evoluția copiilor. „Consider și susțin că familia este locul în care găsim înțelegere, puterea de a depăși obstacolele pe care viața ni le pune în cale. Este locul unde copii au șansa să vină pe lume, să primească dragostea, sprijinul, încrederea de care au nevoie pentru a deveni astfel oamenii de care societatea are nevoie pentru a se dezvolta sănătos” a mai afirmat Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ILI spune

    Prioritar pt.acest primar ar trebui sa fie sa respecte legislatia, cum le cere la alegatori, nu sa promoveze modificari.

  2. Florin spune

    Si asta e primar nu a facut nimic de opt ani pentru Dej. Sa iti fie rusine paganel!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More