Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului s-a întâlnit azi cu medicii și asistenții din instituțiile de învățământ

0 235

Primarul Municipiului Dej, Costan Morar, s-a întâlnit astăzi cu toate cadrele medicale (medici, asistenţi) din cabinetele şcolare care funcţionează în şcolile şi grădiniţele dejene.

În cadrul întâlnirii, edilul le-a mulţumit pentru activitatea desfăşurată în scopul supravegherii sănătăţii copiilor în instituţiile de învăţământ, le-a solicitat cadrelor medicale problemele cu care se confruntă şi le-a asigurat şi în continuare de sprijin pentru buna desfăşurare a activităţii cabinetelor.

„A început deja sezonul rece şi de aceea,pe lângă faptul că am asigurat căldura în toate instituţiile de învăţământ, mi-am dorit şi o întâlnire cu medicii şi asistenţii din şcoli, pentru a vedea dacă sunt asigurate condiţiile în vederea desfăşurării activităţii cabinetelor, sezonul fiind unul cu îmbolnăviri frecvente.

Cât timp copiii sunt la şcoală trebuie supravegheaţi cu responsabilitate, lucru pe care l-am cerut şi cadrelor medicale. De asemenea cabinetele medicale trebuie să fie utile copiilor, care trebuie trataţi dacă este nevoie. De aceea, în urma discuţiilor de astăzi, în care mi s-au expus problemele, am asigurat cadrele medicale de distribuirea sumelor pentru medicamentaţie şi tot ce este necesar pentru buna funcţionare a cabinetelor medicale, în scopul asigurării sănătăţii copiilor noştri”, a declarat primarul Costan Morar.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More