Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului se leapădă de PSD: ”Voi candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Dej, în primul rând din partea dejenilor”

1 1.068

Costan Morar a anunțat public faptul că nu va mai candida pentru un nou mandat în funcția de primar al municipiului Dej din partea Partidului Social Democrat.

Este o decizie pe care nu am luat-o ușor, dar care a venit după o corectă și sinceră analiză atât a situației de moment, cât și a întregii raportări a structurilor de conducere PSD la persoana și activitatea mea de-a lungul timpului.

În toată cariera mea, în principal de om de administrație, am crezut în valori și principii, dar uneori, cu prea multă încăpățânare, am crezut și în oameni. Ca membru al acestui partid mi-am pus toată priceperea, timpul și experiența în slujba celor care mi-au acordat încredere fără să aștept nimic în schimb, decât uneori o meritată, zic eu, apreciere, un semn de recunoștință, o prețuire a ceea ce am făcut bun pentru oameni.

De-a lungul anilor am cunoscut în PSD oameni minunați, oameni verticali, oameni modești, profesioniști. Ar fi fost poate spre binele și cred pentru sănătatea politică a acestui partid, ca măcar o parte din acești oameni, mulți și modești, să fie recunoscuți, promovați, apreciați. Prea de multe ori meritocrația a fost substituită cu servilismul, cu interese personale și cu criterii subiective de promovare. Aceste lucruri au dăunat vieții partidului și acest lucru se simte la nivel național mai mult ca oricând. Organizația județeană Cluj se află într-o postură extrem de șubredă, culegând roadele unor politici păguboase de închidere a partidului către nou, către valoare, către oamenii performanți ai Clujului.

Abordarea mea raportat la administrație, la politica pentru oameni, la corectitudine și profesionalism nu se regăsește la aceeași intensitate cu atitudinea unora din conducerea PSD, de ieri și de azi. Prea mult am fost etichetați pe nedrept, noi -membrii onești și de bună – credință purtând stigmate meritate și justificate de acțiunile și atitudinile unor lideri.
De aici până la dezamăgire și lipsă de mobilizare nu a fost decât un pas.

Mă despart azi de acest trecut politic cu un sentiment de mulțumire sufletească pentru tot ce am reușit să realizez în această perioadă și să vă asigur ca interesele dejenilor și dezvoltarea Dejului sunt în continuare prioritatea acțiunilor mele. Rămân însă cu amintiri frumoase din anii petrecuți în PSD. Rămân cu amintirea atâtor întâlniri cu oameni de bună – credință, care au fost și mai există și acum în Partidul Social Democrat.

Am fost și rămân un om al proiectelor, al administrației oneste și mai puțin al politicului, al partidelor politice. Pentru mine urmează o perioadă în care voi depune tot efortul pentru continuarea lucrărilor începute și chiar finalizarea unora dintre ele. Avem multe proiecte în implementare, zone întregi în șantiere și știu că mulți dintre dumneavoastră simt din plin disconfortul creat, dar în același timp ați dat dovadă și de multă răbdare și înțelegere. Vă mulțumesc și vă asigur că toate proiectele începute vor fi și finalizate și la standardele de calitate pe care le dorim cu toții.

Voi candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Dej, în primul rând din partea dejenilor. Eu am fost și rămân al dejenilor.

Am demonstrat în toți aceștia ani că sunt în slujba dumneavoastră. Am demonstrat că prin munca mea servesc interesele comunității dejene și nu interese de grup și că îmi doresc o comunitate dejeană implicată civic.

𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐃𝐞𝐣𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐣𝐞𝐧𝐢. Un proiect pe termen lung, solid și asumat. Vreau să continuăm să construim Dejul pe care cu toții ni-l dorim. Un oraș și mai atractiv din punct de vedere al calității vieții și al nivelului de trai. Un oraș unde copiii și nepoții noștri sunt mai feriți de pericolele unui oraș mare, unde bunicii au confortul vieții tihnite a unei localități mici dar și orașul care oferă celor tineri motive temeinice pentru a alege să își construiască o viață prosperă aici în Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. lucian tomsa spune

    In limbaj academic gestul se traduce cam asa-SOBOLANII PARASESC CORABIA-Deci scapa cine poate.
    Mai tov COSTAN,dupa ce ai activat si aprobat toate nenorocile ORG CRIMNAL-INFRACTOARE PSD,vii matale acuma si ne spui cit ii iubesti pe dejeni.
    Ne jignesti inteligenta cu tupeul asta nemasurat-ACASA BAIETI-VOI SUNTETI PESEDISTI PE VIATA,NE-ATI MINCAT ANI DIN VIATA,PUTEAM SA FIM O TARA MINDRA SI CU OAMENI BOGATI,NU,VOI PESEDISTII ATI AVUT O SINGURA GRIJA-JAFUL,PRADUIALA SI SA OMORITI JUSTITIA.
    Sunteti anacronici,expirati dar mai ales ,TOXICI’ PENTRU DEMOCRATIE,SUNTETI ANTI,U.E,ANTI NATO SI ANTIROMANI…………

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More