Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului transmite ”La mulți ani” polițiștilor dejeni

0 142

Ziua de 25 martie este o zi cu semnificație deosebită pentru noi. Astăzi ca și creștini, sărbătorim Buna Vestire și  totodată celebrăm Poliția Română, care aniversează 196 de ani de atestare documentară.

Mă folosesc de acest prilej pentru a mulțumi tuturor cadrelor Poliției Municipiului Dej,  pentru devotamentul și profesionalismul dovedit în desfășurarea activităților de protecție a cetățenilor, de menținere a siguranței și ordinii publice. Îi felicit pentru colaborarea în cadrul evenimentelor desfășurate la nivelul comunității și pentru organizarea în centrul municipiului a unor demonstrații de intervenții cu scopul informării cetățenilor și a deschiderii spre comunitate.

În calitate de primar al Municipiului Dej, urez polițiștilor dejeni și familiilor lor, un sincer „La mulți ani”, multă sănătate, succes în îndeplinirea misiunilor și ii asigur în continuare de susținerea instituției pe care o conduc.

La mulți ani, Poliția Română!

La mulți ani, polițiștilor dejeni!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More