Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului urează „La mulți ani” militarilor dejeni, cu ocazia Zilei Forțelor Terestre

0 86

Astăzi, la fel  ca în fiecare an, în data de 23 aprilie, sărbătorim Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruinţă.

Este o zi însemnată în care cinstim memoria eroilor căzuți la datorie, pentru apărarea ființei naționale și adresăm sincere omagii tuturor militarilor din Garnizoana Dej, care au slujit și slujesc cu demnitate țara.

Comunitatea dejeană se mândrește cu militari bine pregătiți, care și-au demonstrat profesionalismul  în misiunile pe plan naţional,  în teatrele de operații și în toate misiunile desfășurate pe plan internațional.

Pentru întreaga activitate, devotamentul și patriotismul de care dau dovadă, pentru colaborarea și implicarea în evenimentele organizate în municipiu, astăzi,  cu ocazia  Zilei Forțelor Terestre, le transmit militarilor dejeni și familiilor lor,  respect și apreciere, le urez un sincer „ La mulți ani”, sănătate, bucurii și multe realizări pe plan profesional și familial.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More