Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Dejului: ”Vă mulţumesc pentru că încă o dată mi-aţi acordat încrederea dumneavoastră”

2 660

După 12 ani, reprezentând trei mandate, la cârma municipiului Dej, Costan Morar a fost reales în funcția de edil șef al Dejului pentru a patra oară.

Reprezentând de această dată Partidul Național Liberal, Costan Morar a câștigat detașat și la aceste alegeri locale funcția de primar.

După închiderea secțiilor de votare și numărarea voturilor, primarul Dejului a transmis și un mesaj alegătorilor:

”Realegerea mea pentru al patrulea mandat în funcţia de primar al municipiului Dej, reprezintă o mare onoare, o bucurie și totodată o mare responsabilitate.

În calitate de primar în funcţie şi candidat PNL la Primăria Dej, am ales să acord încredere și să mă alătur unei noi echipe, cu oameni profesionişti, susținători ai proiectelor de dezvoltare ale Dejului. Împreună cu această echipă, căreia îi mulțumesc pentru sprijin, am obţinut un rezultat bun, atât pentru Consiliul Local Dej, cât și pentru președinte și consilieri ai Consiliului Județean Cluj.

Acest moment de bucurie pentru mine vreau să îl împărtășesc cu dumneavoastră, dragi dejeni, să vă mulţumesc și să vă transmit respectul meu, tuturor.

Vă mulţumesc pentru că încă o dată mi-aţi acordat încrederea dumneavoastră. Pentru mine înseamnă încredere în tot ceea ce am făcut pentru Dej împreună, înseamnă motivația și obligația de a face tot ceea ce depinde de mine pentru a continua să construim comunitatea și orașul.
Avându-vă alături, am făcut lucruri frumoase și importante pentru municipiul nostru şi le vom continua împreună.

Voi fi aici pentru a vă asculta problemele, doleanțele și voi face tot ce este posibil ca dorințele să se transforme în realitate.

Drumul pe care l-am început este unul frumos, în care este nevoie de voință și încredere în viitorul Dejului, al nostru, și vă asigur în continuare de bună- credință, responsabilitate, respectul meu față de dumneavoastră și încredere în proiectul dezvoltării municipiului nostru.

Împreună cu fiecare dintre dumneavoastră, continuăm să construim Dejul pe care cu toții ni-l dorim, pentru noi și copiii noștri.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Fosila……………

  2. Sefu la bani Sarpele spune

    Inca 4 ani pierdut dejaba si nu se va face absolut nimic in dej, doar buzunarele lor se vor umple si mai mult…trist dar adevarat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More