Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul din Căpușu Mare cercetat pentru conflict de interese

0 289

gheorghe iancu - primar capusu mare

Primarul comunei clujene Căpușu Mare, Gheorghe Iancu, a intrat în atenția Agenției Naționale de Integritate, după ce a încheiat în calitate de edil un contract cu fiul său. ANI a sesizat Parchetul.

ANI a decis că Iancu Gheorghe ”a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă și penală, întrucât, în perioada exercitării mandatului de primar, Consiliul Local al Comunei Căpușu Mare (reprezentat prin IANCU GHEORGHE, în calitate de primar, denumit administrator) a încheiat cu fiul persoanei evaluate (în calitate de gestionar) un contract având ca obiect gestiunea fondului de pășunat situat în Agârbiciu, Căpușu Mare și Căpușu Mic, în suprafață de 123,56 ha, și două acte adiționale la contract.”

Prin urmare, Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către Gheorghe Iancu a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută și pedepsită de art. 301 din Codul Penal al României.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More