Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Primarul din Cășeiu, probleme GRAVE cu legea. Îl așteaptă PUȘCĂRIA!

0 88

Silviu Boldor, primarul comunei Cășeiu, din județul Cluj, este acuzat de ANI de conflict de interese. Potrivit Agenției Naționale de Integritate, edilul din Cășeiu și-a promovat nevasta într-o funcție superioară în primăria din comună, dar a semnat și pentru sporuri ilegale.

„În calitate de primar, BOLDOR SILVIU a aprobat și semnat mai multe documente privind reluarea activității și promovarea într-o funcție superioara a soției acestuia, BOLDOR ANCA VIORICA, în cadrul primăriei comunei Cașeiu, Jud. Cluj. Totodată, BOLDOR SILVIU a aprobat și semnat documentele prin care angajații instituției, printre care și soția acestuia, au primit un spor pentru condiții periculoase sau vătămătoare de muncă”, se arată în comunicatul ANI.

Agenția Naționala de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict.

foto: făclia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More