Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul din Ileanda verificări dacă oamenii din comună au semnat pe listele USR

0 922

Reprezentanții campaniei Fără Penali afirmă că au descoperit un nou abuz al unui primar PSD. Edilul comunei Ileanda, județul Sălaj, acuzat că s-a apucat să verifice personal toți semnatarii inițiativei USR.

USR a postat pe propria pagina de Facebook un mesaj îndreptat împotriva primarului comunei Ileanda, județul Sălaj. Conform reprezentanților USR edilul PSD al comunei a luat la rând listele Fără Penali și ar fi început să sune cetățenii comunei pentru a verifica personal dacă aceștia și-au pus semnătura pentru inițiativa USR.

„Primarul din comuna Ileanda, județul Sălaj, a luat la rând cetățenii de pe liste și i-a sunat să verifice dacă au semnat inițiativa. O doamnă din această localitate ne-a povestit că a fost sunată de la primărie și informată că îi va fi anulată semnătura pentru că nu are numele complet, deși ea a confirmat că a semnat!” scriu cei de la USR.

Aceștia îl acuză pe primarul PSD Cornel Lar că „batjocorește” drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor.

„Pe site-ul comunei Ileanda, sub poza primarului Cornel Lar, de la PSD, sunt scrise atribuțiile sale. Lista începe cu faptul că primarul trebuie să asigure respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor. Unul dintre aceste drepturi, pe care primarul comunei Ileanda îl batjocorește, este dreptul la inițiativă al cetățenilor. Ei au semnat pentru modificarea Constituției, pentru a interzice penalilor accesul în funcții publice. Primarul nu are niciun drept să anuleze voința oamenilor!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More