Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul din Sângeorz-Băi s-a filmat cum își umilește fiica. A pus-o să stea dezbrăcată în genunchi

0 376

Primarul localității Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, s-a filmat cum își umilește fiica minoră. Edilul a pus-o pe fată să stea dezbrăcată în genunchi și să repete că nu mai este „obraznică”.

Imaginile filmate de Traian Ogâgău au fost publicate de stiridebistrita.ro. Tânăra se află așezată în genunchi, cu fața către un dulap, și repetă ceea ce îi spune tatăl ei: „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Nu mai sunt fițoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Primarul Traian Ogâgău susține că filmarea apărută în spațiul public este o chestiune de familie și că nimeni nu are dreptul să se bage în familia lui.

„Eu îți spun cum îi, tu îți extragi de aici ce vrei și cum vrei, că m-am săturat… Am fost astă iarnă la schi cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieșită din duș, dezbrăcată și cu părul ud, și am pus-o la colț, la perete, și am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut și nu știu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare își apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari și de șmecheri, mai bine câte-o lecție dinasta”, a declarat Traian Ogâgău pentru sursa citată.

Ulterior, o altă înregistrare a edilului a apărut în spațiul public.

De această dată este vorba despre o înregistrare audio care, potrivit sursei citate, începe cu plânsul unui copil, în timp ce primarul liberal se răsteşte.

”Gura mică”, spune el, în timp ce trânteşte, sparge şi răstoarnă diverse obiecte, într-un moment de furie scăpată parcă de sub control.

În tot acest timp, o altă voce, care pare a fi tot a unui copil, posibil un frate mai mare, încearcă să o calmeze pe fetiţă şi îi spune şoptit: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”. Traumatizată, copila întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta” – scriu cei de la adevarul.ro.

Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului a anunțat, joi, că s-a sesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, solicitând sesizarea organelor de cercetare penală.

După ce imaginile au apărut în spaţiul public, Ogâgău a transmis un comunicat referitor la ceea ce el a numit prejudiciul de imagine adus fetiţei sale, Traiana, de către PSD în plină campanie electorală.

”Viaţa personală este viaţă personală şi nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii! De fapt ce să ne mai mire, aţi dat foc la biserici ca să câştigaţi alegeri!”, afirmă Traian Ogâgău.

De asemenea, el a postat un mesaj video pe Facebook în care susţine că, „cine cruţă nuiaua îşi urăşte fiul”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More