Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul din Targu Mures vrea Festivalul Peninsula inapoi

0 45

peninsula 2013 someseanul.ro

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, vrea Festivalul Peninsula înapoi. Edilul municipiului, a lansat, marţi, o invitaţie publică organizatorilor Peninsula de a se întoarce la Târgu Mureş, unde s-a născut şi s-a dezvoltat festivalul.

Primarul Florea, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă că „eu îi aştept să vină acasă şi nu vor mai fi situaţii tensionate”, făcând referire la ultima ediţie a festivalului care s-a desfăşurat la Cluj.

Pentru desfăşurarea festivalului, primarul are în vedere amplasamentul de lângă Complexul de Agrement şi Sport Mureşul, unde festivalul a avut loc în cele 9 ediţii de la Târgu Mureş sau Depozitul de Armăsari din municipiu, dacă terenul va reveni Primăriei Târgu Mureş.

Festivalul Peninsula, ediţia a 10-a, a avut loc în perioada 18-21 iulie pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca, pe o suprafaţă de 10 hectare pusă la dispoziţie de municipalitate. Terenul este situat în zona unui fost poligon militar de lângă Cluj – Napoca. Organizatorii au anunţat că la ultima ediţie a festivalului Peninsula au participat 60.000 de persoane, scrie citynews.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More