Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul din Targu Mures vrea Festivalul Peninsula inapoi

0 19

peninsula 2013 someseanul.ro

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, vrea Festivalul Peninsula înapoi. Edilul municipiului, a lansat, marţi, o invitaţie publică organizatorilor Peninsula de a se întoarce la Târgu Mureş, unde s-a născut şi s-a dezvoltat festivalul.

Primarul Florea, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă că „eu îi aştept să vină acasă şi nu vor mai fi situaţii tensionate”, făcând referire la ultima ediţie a festivalului care s-a desfăşurat la Cluj.

Pentru desfăşurarea festivalului, primarul are în vedere amplasamentul de lângă Complexul de Agrement şi Sport Mureşul, unde festivalul a avut loc în cele 9 ediţii de la Târgu Mureş sau Depozitul de Armăsari din municipiu, dacă terenul va reveni Primăriei Târgu Mureş.

Festivalul Peninsula, ediţia a 10-a, a avut loc în perioada 18-21 iulie pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca, pe o suprafaţă de 10 hectare pusă la dispoziţie de municipalitate. Terenul este situat în zona unui fost poligon militar de lângă Cluj – Napoca. Organizatorii au anunţat că la ultima ediţie a festivalului Peninsula au participat 60.000 de persoane, scrie citynews.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.