Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Floreștiului cere demisia lui Horea Uioreanu din fruntea PNL Cluj

0 37

someseanul-Horea Uioreanu DSC07547

Rezultatele dezastruoase înregistrate de Partidul Național Liberal la alegerile europarlamentare din 25 mai au dus la demisii în bloc în sânul partidelor, dar și la numeroase voci care cer alte demisii, atât pe plan național, cât și pe plan județean sau local.

Crin Antonescu a demisionat azi din fruntea PNL, anunțându-și decizia în cadrul Biroului Permanent Național al partidului. Alături de el, vicepreședinții liberali la nivel național au demisionat și ei în bloc.

Lucrurile nu s-au oprit însă aici, în sânul PNL existând numeroase voci care spun că mai trebuie să cade capete, la nivel național, județean sau local, ca o măsură de asumare a eșecului înregistrat la alegeri.

Astfel, Horia Șulea, primarul comunei clujene Florești, este de părere că și Horea Uioreanu, președintele PNL Cluj, ar trebui să-și prezinte demisia de onoare. Mai mult, Șulea solicită ca și Ioan Petran, președintele PNL Cluj-Napoca, ar trebui să demisioneze, alături de membrii Birourilor Politice Teritorial și Municipal ale PNL.

„Solicitările de mai sus au devenit absolut imperative ca urmare a: Rezultatelor catastrofale de la alegerile Europarlamentare din data de 25 mai 2014 obținute în județul Cluj și în municipiul Cluj Napoca de PNL. Non combat-ul de care au dat dovadă structurile de conducere ale PNL Cluj. Susținerea indirectă a unor contracandidați de către persoane cu responsabilităţi în conducerea PNL Cluj şi Cluj Napoca, precum și din alte localități ale județului”, a declarat primarul din Floreşti pentru Ziua de Cluj.

„ În mediul urban a existat o reacţie anti-PNL şi pro Mircea Diaconu. Eu zic că la Cluj am avut rezultate bune, pentru că, dacă erau rezultate slabe, eram deja demis eu de către conducerea centrală”, a declarat Horea Uioreanu pentru sursa citată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More