Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Morar Costan: „Ziua de azi are o importanţă deosebită”

0 259

primaru-costan-morar-dej

Primarul municipiului Dej a transmis un comunicat de presă referitor la sărbătoarea Buna Vestire, dar şi la Ziua Poliţiei Române.

Redăm integral mesajul edilului:

„Dragi dejeni,

ziua de astăzi are o importanță deosebită pentru noi, având o dublă semnificație prin faptul că sărbătorim, ca și creștini, Buna Vestire si totodată Ziua Poliției Române. Alegerea datei de 25 martie pentru a celebra Ziua Poliției Române nu a fost întâmplătoare, simbolul creştin al Bunei Vestiri aflându-se pe primul steag al Marii Agii, ulterior fiind preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Astăzi se împlinesc 192 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române. Nobila misiune de polițist înseamnă apărarea legii, protecția și apărarea cetățeanului, cu devotament și profesionalism.

De aceea, în această zi de sărbătoare vreau să mulțumesc cadrelor Politiei Municipiului Dej pentru munca desfasurată și misiunea îndeplinită cu seriozitate și profesionalism în slujba cetățeanului, menținerea sigurantei și ordinii publice.

În calitate de primar al Municipiului Dej, doresc să le urez un sincer „La multi ani”, multă putere de muncă, și să ii asigur de întreaga colaborare a instițutiei pe care o conduc, pentru ca împreună să asigurăm un climat de liniște în comunitatea noastră”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More