Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul municipiului Dej : ”Avem tineri sportivi valoroși”

0 54

LAPI Dej baschet costan morar

„Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu echipa Liceului Teoretic Alexandru Papiu Ilarian, campioană națională la baschet, UNDER 13, care s-a întors cu medalie de aur de la Turneul Final desfășurat la Ploiești. Este un rezultat care ne face să fim mândri  și se alătură unei alte performante sportive, cea a echipei de volei băieți grupa „Speranțe”  a Liceului Teoretic Alexandru Papiu Ilarian, antrenată de Radu Miclea, câștigătoare a  Campionatului Național de volei băieți la categoria de vârstă  Speranțe. Medalia de aur obținută de sportivele dejence este cu atât mai valoroasă cu cât în cadrul competiției  au concurat cu echipe ale unor reședințe de județ Arad, Sibiu, Alba Iulia, inclusiv din capitala țării, București.

Felicit sportivii antrenați de Laurenția Chira și Radu Miclea, părinții care i-au susținut, toți sportivii de performanță din Dej și antrenorii lor și îmi doresc să găsesc o soluție pentru a-i recompensa pentru că reprezintă o valoare pentru noi și reușesc să facă cunoscut numele Dejului și pe plan sportiv”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More