Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul municipiului Dej a fost desemnat preşedinte interimar al PSD Dej

0 59

Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej, a găzduit ieri , 9 noiembrie, întâlnirea membrilor şi simpatizanţilor PSD Dej. Reuniunea a fost marcată de prezenţa preşedintelui interimar PSD Cluj, Horia Nasra, reprezentanţilor  PSD din municipiile Turda, Câmpia Turzii, Gherla precum şi a primarilor din comunele limitrofe municipiului Dej.

În prima parte a întâlnirii, Morar Costan, în calitate de gazdă, a prezentat echipa de candidaţi care va reprezenta judeţul Cluj la alegerile parlamentare din luna decembrie:

Pentru Camera Deputaţilor

  1. Horia Nasra, preşedinte interimar PSD Cluj
  2. Cornel Itu, deputat
  3. Cristina Burciu, director general interimar Compania de Apă Turda
  4. Iulia Trif, viceprimar Gherla din iunie 2016

Pentru Senat:

  1. Vasile Ilea, consilier judeţean din iunie 2016
  2. Simina Şipoş, şefa organizaţiei de femei PSD Câmpia Turzii.

În cea de a doua parte a întâlnirii primarul municipiului Dej a fost desemnat preşedinte interimar al PSD Dej, aşa cum s-a decis în cadrul comitetului executiv al PSD Cluj.

„Preocuparea mea în calitate de preşedinte al organizaţiei, va fi abordarea corectă şi hotărâtă a unui proces serios de deschidere a partidului spre cetăţeni.

Voi gira, în calitate de preşedinte, că valoarea , determinarea şi seriozitatea, vor fi calităţi de bază ca şi criterii de primire în partid.

Vă garantez, aşa cum mă ştiţi şi în calitate de primar, că toţi acei care doresc şi pot să se alăture echipei PSD, vor găsi o echipă puternică şi determinată.

Menirea mea este ca această construcţie politică să fie cu adevărat implicată în viaţa, dezvoltarea şi bunăstarea municipiului, pentru că interesul cetăţeanului este şi trebuie să fie prioritar.

Mulţumesc tuturor membrilor de partid, vechi şi noi şi îi asigur de întreaga mea deschidere şi susţinere, pentru interesul cetăţenilor pe care îi reprezentăm”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More