Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul municipiului Dej sprijina investitiile in oras

1 63

someseanul-Costan Morar - Primar Dej

Primarul municipiului Dej, Costan Morar, a transmis un comunicat de presa prin care isi exprima pozitia oficiala privind posibila relocare a activitatii fabricii Pehart Tec de la Sebes la Dej.

In calitate de primar sunt constient ca o comunitate nu se poate dezvolta fara industrie, domeniul care ofera cele mai multe locuri de munca. Dejul reprezenta inainte de revolutie un pol industrial si avea traditie in industria hartiei prin Combinatul de celuloza si hartie care avea mii de angajati.

Ma bucur ca aceasta industrie se revigoreaza acum in orasul nostru prin noua investitie realizata de Metalicplas Impex. Dezvoltarea acesteia pe viitor, ar insemna mult mai multe locuri de munca in oras, de aceea sprijin orice demers in acest sens iar daca grupul MGTec doreste sa-si transfere capacitatea de productie de la Petresti la Dej, voi face tot ceea ce depinde de mine ca aceasta investitie sa se materializeze”, a explicat edilul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More