Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul municipiului Dej transmite ”La mulți ani” pompierilor dejeni

0 69

Astăzi, 13 septembrie, este o zi importantă pentru pompierii din toată țara odată cu celebrarea Zilei Pompierilor din România.

Este ziua în care cinstim memoria  ostașilor pompieri, care în 13 septembrie 1848, au scris cu propriul sacrificiu, o pagina plină de eroism în bătălia de la  Dealul Spirii.

”La 169 de ani de la istoricul moment,  adresăm profundă recunoștință pompierilor care au salvat și salvează vieți, fiind mereu acolo unde este nevoie pentru a interveni în misiuni de salvare la incendii, accidente sau alte situații de urgență.

Sunt misiuni grele, care necesită sacrificiu și dăruire, misiuni pe care pompierii dejeni le-au îndeplinit întotdeauna cu succes. În această zi, care le este dedicată, le transmit felicitări pentru modul profesionist în care și-au îndeplinit misiunile umanitare de apărare a vieţii si bunurilor, pentru implicarea și  colaborarea în cadrul evenimentelor organizate la nivelul municipiului.

Tuturor pompierilor dejeni și familiilor lor, le urez „ La mulţi ani”, multă sănătate şi succes în întreaga activitate”, transmite primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More