Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Municipiului Dej, urări transmise polițiștilor dejeni

0 72

Morar Costan, primarul Municipiului Dej, transmite „la mulți ani” tuturor polițiștilor cu ocazia Zilei Poliției Române.

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, transmite urările sale polițiștilor dejeni cu ocazia Zilei Poliției Române. Redăm mai jos întreg mesajul edilului Morar Costan, text adresat polițiștilor.

„Ziua de 25 martie este o zi cu dublă semnificație și importanță.  Este ziua în care ca și creștini sărbătorim Buna Vestire și  totodată este ziua în care celebrăm Poliția Română,  care aniversează 197 de ani de atestare documentară.

Cu această ocazie transmit cadrelor Poliției Municipiului Dej, respectul și aprecierea pentru  întreaga activitate desfășurată în spiritul legii, al menținerii siguranței cetățenilor și implicarea în cadrul evenimentelor desfășurate la nivelul comunității și organizarea demonstrațiilor de intervenții cu scopul informării cetățenilor și a deschiderii spre comunitate.

Este nevoie de profesionalism și responsabilitate pentru a  oferi oamenilor liniște și siguranță, de aceea îi felicit și le urez tuturor polițiștilor dejeni și familiilor acestora multă sănătate, împliniri pe plan profesional și familial.

La mulți ani, Poliția Română! La mulți ani, polițiștilor dejeni!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More