Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul municipiului Dej urează „La mulţi ani” poliţiştilor dejeni

0 65

În fiecare an în 25 martie este sărbătorită Ziua Poliției Române, ocazie cu care primarul municipiului Dej, Costan Morar transmite prin intermediul Someșeanul.ro următorul mesaj.

”Ziua de 25 martie este o zi cu dublă semnificaţie şi importanţă pentru noi toţi. Este ziua în care ca și creștini, sărbătorim Buna Vestire şi tot astăzi, celebrăm Poliția Română, care aniversează 195 de ani de atestare documentară.

Aşadar o zi de mare sărbătoare, ce îmi oferă plăcutul prilej de a  mă adresa cadrelor Poliției Municipiului Dej şi a le  mulţumi pentru profesionalismul şi responsabilitatea demonstrate în activităţile de protecţie a cetăţenilor, asigurarea climatului de siguranţă în comunitatea noastră şi participarea şi implicarea în evenimentele organizate în municipiul nostru.

În acest moment aniversar, doresc să le transmit tuturor poliţiştilor dejeni şi familiilor lor, respectul meu şi al instituţiei pe care o conduc, le urez multă sănătate, succes în activitate, împliniri pe toate planurile, alături de un sincer „ La mulţi ani”, transmite Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More