Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul municipiului Dej urează Un an Nou fericit, tuturor dejenilor

0 61

Suntem la finalul anului 2016. A fost un an în care împreună am reuşit să realizăm lucruri importante pentru comunitatea noastră, prin investiţii finalizate şi altele demarate.

A fost un an plin de provocări, însă dorinţa de a ne dezvolta oraşul şi susţinerea dumneavoastră, au făcut ca multe proiecte să prindă contur şi să devină realitate. Cu toţii vrem să realizăm mai multe pentru oraşul nostru, pentru noi şi copiii noştri şi am încrederea că şi în anul 2017 vom continua împreună să ne punem în valoare municipiul.

Îmi doresc ca şi în anul 2017 să fim o familie unită, un an în care să avem speranţă şi să simţim că suntem o comunitate puternică.

Vă doresc din suflet ca Anul Nou să vă găsească în armonia și liniștea familiei, să fie pentru toți un an cu mai multe realizări atât pe plan familial cât și profesional, să vă aducă sănătate, bucurie și speranţă de mai bine.

La mulți ani și un An Nou fericit, dragi dejeni!
Primar
Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More