Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul Municipiului Dej urează veteranilor de război dejeni “La mulți ani” și multă sănătate

0 28

primaru-costan-morar-dej

Astăzi, 29 aprilie, sărbătorim Ziua Veteranilor de război, o zi în care transmitem profundă recunostință tuturor militarilor români care au luptat  pentru apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale a României.

”În această zi importantă și în tot anul 2015 care a fost declarat – Anul Veteranilor de Război, avem datoria morală de a cinsti memoria înaintașilor noștri care cu prețul sacrificiului suprem au apărat țara, asigurând libertatea generațiilor următoare.

Cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, pentru eroismul și curajul cu care au slujit țara, reprezentând pentru noi adevărate exemple de patriotism și dăruire, transmit tuturor veteranilor din Garnizoana Dej și familiilor lor, respectul și recunoștința mea și a instituției pe care o conduc, le urez  “La mulți ani”, multă sănătate și viață lungă alături de cei dragi”, transmite Costan Morar, primarul municipiului Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More