Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul PSD-ist care a îndrăznit să se opună mitingului sancționat grav de către partid

1 9.940

Primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț, este atacat direct de către președintele PSD Maramureș. Se cere excluderea acestuia din partid.

Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic, a fost atacat dur de către Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș. Acesta din urmă cere excluderea din partid a edilului pentru că a îndrăznit să se opună mitingului PSD, organizat sâmbătă, 10 iunie, la București.

Primarul maramureșean a avut o ieșire tăioasă la o televiziune locală în momentul în care s-a pus în discuție mitingul PSD.

„Domn’e, cum să faci tu miting în capitala ţării când tu conduci ţara. Tu ai prefecţi, tu ai primarii 80%, preşedinţii de consilii judeţene, tu ai prim ministru, tu ai Guvernul României, tu ai Camera Deputaţilor, Senatul, tu poţi legifera, să faci dezbateri publice. Sau mărg cumva să-l apere pe penalul Dragnea? Aici e problema, penalul Dragnea. Nu poţi să mergi ca să fii alături de un condamnat penal. Acest miting e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea” a declarat Vladimir Petruț.

Replica nu a întârziat să apară, iar Gabriel Zetea a fost unul dintre primii politicieni maramureșeni care a venit cu declarații împotriva primarului localității Cavnic.

„Primul lucru pe care îl semnalez este acela că Vladimir Petruţ nu mai este de facto membru PSD din februarie 2017, când a anunţat public că renunţă la toate funcţiile deţinute în PSD şi că nu susţine politica partidului. Din laşitate nu şi-a depus şi demisia din funcţia de primar obţinută în numele PSD, însă pentru acest lucru îl vor sancţiona căvnicarii. Mai mult, sunt de notorietate negocierile purtate în această perioadă cu PNL, ALDE, Pro România, UNPR, pentru a adera la unul dintre aceste partide şi e posibil să fie mai multe, însă, cu scuzele de rigoare, nu urmăresc activitatea tuturor. PSD va informa periodic căvnicarii despre activitatea administraţiei publice locale prin consilierii PSD locali şi vom atrage atenţia asupra nerealizărilor din aceşti ani datorate managementului de slabă calitate de la vârful Primăriei Cavnic” a afirmat Gabriel Zetea.

De asemenea, vocilor critice îndreptate spre Vladimir Petruț li s-a adăugat și un deputat de Maramureș. Sorin Bota a comunicat astfel că „primarul de Cavnic se cere exclus de mult timp din PSD şi nu ar fi prima excludere pentru el, acest lucru, având loc când era doar simplu membru, în anul 2009 sau în 2010, iar în fruntea organizaţiei PSD Cavnic se afla fostul primar, Alexandru Dragoş. Trebuie să luăm în calcul excluderea sa, primarii social-democraţi din Maramureş solicită acest lucru conducerii partidului încă de anul trecut.”

Sursă: adevărul.ro

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Marcu Victoria spune

  Felicitations.primarului.din.Cavnic!;Marul.putred.Dady.Nu.i.a.Alterat.pe.Toti?!Dar.sunt.destui.Hoti.si.Mafioti..Inca?!Pacat.am
  Spray.in.social.democratie!?De.fapt.in.Victor.Ponta..Nu.Dezastruosul.personaj.Dragnea.si.Trupa
  Mimoze.Papagalite.Figurine??!!
  Rusine.Crima.de.Popor
  Care
  A.sperat.Democratie
  Normality!!!??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More