Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primarul şi viceprimarul oraşului Dej s-au întrecut cu bicicleta FOTO/VIDEO

1 74

Primarul şi viceprimarul oraşului Dej s-au întrecut astăzi, pe bicicletă, în centrul oraşului pe care îl patronează. Totul a făcut parte din cadrul unei campanii Radio Stil.

Postul de radio din Dej a organizat şi desfăşurat în această după-amiază o campanie intitulată „Mersul pe bicicletă – un stil de viaţă sănătos”, o competiţie în care s-au întrecut cei mai buni biciclişti din oraş. Împărţiţi în două grupe de vârstă, tinerii au avut de străbătut un traseu ales de organizatori, în timp ce proba a doua a constat în slalom printre jaloane. Nu au putut rezista tentaţiei de a urca pe biciclete şi primarul Dejului, Morar Costan şi viceprimarul Aurelian Mureşan. Aceştia au făcut un „tur de onoare” în aplauzele celor prezenţi.

Bineînţeles, la final, cu toţii au fost premiaţi de organizatori, marele câştigător primind o bicicletă oferită de edilul oraşului. Viceprimarul Aurelian Mureşan a „contribuit” cu o pereche de role-patine, deputatul Cornel Itu „a pus la bătaie” un echipament sportiv şi o minge de volei, în timp ce alte societăţi comerciale au oferit torturi şi vouchere.

La activitatea de astăzi au participat şi consilierii judeţeni Vasile Sălătioan şi Marius Mânzat, dar şi alţi consilieri locali din Dej.

Organizatorii promit că această campanie va continua.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More