Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primele imagini cu noul iPHONE 8. Ecran fără rame și fără buton

0 93

O primă imagine care se presupune că arată noul model de iPhone a fost publicată pe Twitter. Evan Blass, jurnalistul Ventura Beat care reușește să obțină an de an informații de încredere despre smartphone-urile nelansate, a postat pe Twitter o imagine cu ceea ce el susține că este viitorul iPhone 8.

Smartphone-ul din imagine este montat într-o carcasă de protecție, ceea înseamnă că sursa poate fi un producător de accesorii care, din greșeală sau poate intenționat, a scăpat o imagine de promovare care trebuia folosită abia din toamnă.

Dincolo de faptul că Evan Blass este o sursă de încredere, imaginea corespunde zvonurilor de până acum, care vorbesc despre un iPhone care a renunțat aproape în întregime la ramele care încadrau ecranul.

Cum se poate observa în imaginea alăturată, partea frontală a telefonului nu are, în afară de ecran, decât zona din partea de sus, unde sunt montați diverși senzori, difuzorul și camera foto frontală. iPhone 8 ar urma să fie lansat în trei versiuni, cu ecrane de dimensiuni diferite și fără buton fizic sub acestea. Autentificarea utilizatorului urmează să se realizeze prin intermediul unui sistem de recunoaște facială.

primele-imagini-cu-noul-iphone-8-foto-245620

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More