Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primul caz de Coronavirus în Bistrița-Năsăud

0 430

În această dimineață a fost confirmat primul caz de Coronavirus în județul Bistrița-Năsăud.

În această dimineață reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud au anunțat faptul că s-a confirmat primul caz de Coronavirus la nivelul județului.

Este vorba despre un bărbat de 32 ani, care se afla în izolare la domiciliu după ce s-a întors din Italia. Acesta a făcut duminică noaptea un apel la 112. Ulterior a fost transportat cu izoleta la spital, iar rezultatul probelor a confirmat prezența Coronavirusului.

Bărbatul a fost astă-noapte transportat de echipajul CBRN la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Alte opt teste Covid-19 de la nivelul județului nostru au rezultatul negativ. În Bistrița-Năsăud, 95 de persoane se află în carantină. Situația actualizată a numărului persoanelor în izolare va fi comunicată ulterior (în dinamică, încă se preiau date de la persoanele nou-venite din zone galbene), au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More