Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primul caz de gripă în Bistrița-Năsăud

0 133

În Bistrița-Năsăud s-a înregistrat primul caz de gripă din acest sezon rece. Din fericire este vorba despre o formă ușoară a bolii.

Potrivit celor de la AGERPRES, în județul Bistrița-Năsăud s-a înregistrat primul caz se gripă din acest sezon rece. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani din municipiul Bistriţa. Acesta a fost şi internat pentru câteva zile, notează tot cei de la AGERPRES.

Bărbatul s-a prezentat la medicul de familie în primele zile ale acestui an, cu simptome de gripă, şi a rămas internat în spital timp de două zile, nefiind vorba de o formă gravă a bolii.

Potrivit raportului publicat de DSP Bistriţa-Năsăud, în prima săptămână din noul an au mai ajuns la medic 100 de persone cu pneumonie, dintre care 54 au fost internate, 24 fiind copii, iar alţi 22 fiind persoane în vârstă, de peste 65 ani.

De asemenea, au mai fost diagnosticate 705 infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, dintre care în nouă cazuri s-a impus spitalizarea. Printre cei spitalizaţi se numără şase copii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More