Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primul meci, prima victorie. Unirea Dej a învins-o pe Unirea Jucu – FOTO/VIDEO

0 56

Stadionul Municipal Dej a găzduit sâmbătă, cu începere de la ora 15, primul meci oficial al anului pentru echipa de fotbal Unirea Dej, care a avut-o ca adversară pe vecina de la Jucu.

Meciul din cadrul etapei a XVII-a a seriei a V-a din Liga a III-a a început sub dominarea gazdelor, Unirea Dej fiind echipa mai prezentă în joc și care controla ostilitățile, împingând mingea tot mai mult în terenul oaspeților.

După două faze amenințătoare la poarta adversă, Unirea putea da lovitura decisivă în minutul 35, când s-a consemnat cea mai mare ocazie de gol a meciului. Stefan Ferhaoui a șutat mingea în bara din dreapta, balonul a revenit în teren până la Suciu care, cu toată poarta în față, l-a luat la țintă pe portarul din Jucu, pentru ca apoi balonul să fie reluat peste poarta oaspeților.

Dominați clar în prima jumătate a meciului, elevii lui Adrian Iencsi au revenit mai motivați de la vestiare și au ținut în corzi defensiva Unirii Dej. Szekely și-a apărat însă bine poarta la cele câteva ocazii ale oaspeților. Spre jumătatea reprizei a doua elevii lui Gică Barbu au reușit, însă, să echilibreze meciul, iar cu un sfert de oră înainte de final au dat și lovitura de grație. Antonio Giurgean a primit mingea în marginea careului advers de la Adrian Nalați și a șutat splendid din întoarcere direct în poartă (vezi VIDEO).

Chiar dacă cei de la Unirea Jucu au încercat în ultimele minute să restabilească egalitatea, apărarea dejenilor a închis bine căile către poarta lui Szekelyi, astfel că meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1407835075945922.1073742365.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More