Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primul pas pentru înființarea unei librării la Dej

0 141

Lipsa unei librării în Dej a fost resimțită acut în ultimii ani în comunitatea locală, fapt care a determinat autoritățile locale să facă demersuri pentru reînființarea unui astfel de spațiu destinat exclusiv vânzării de carte.

Astfel, Primăria Municipiului Dej anunță organizarea unei licitații publice privind închirierea spațiului situat în Dej, strada 1 Mai Nr. 3, in suprafață de 60,42 m.p., cu destinația vânzare de carte.

Respectivul spațiu este situat clădirea fostului Liceu Economic, care a devenit liber odată cu mutarea elevilor în noua clădire a Colegiului Național ”Andrei Mureșanu”. În acest corp de clădire, autoritățile locale intenționează să creeze un centru destinat culturii și recreerii, care va cuprinde atât o librărie, cât și un cinematograf 3D și Muzeul Municipal Dej, care este pe cale de finalizare.

În ceea ce privește licitația publică pentru închirierea spațiului cu destinația de vânzare de carte, caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, camera 25 – Compartiment Patrimoniu începând cu data de 9 mai 2016. Data limită de depunere a ofertelor: 17 mai 2016, ora 10,00, iar evaluarea ofertelor se va face în data de: 18 mai 2016, ora 11,00.

someseanul-plan cinema 3d librarie muzeu dej

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More