Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primul român care a votat azi este din Cluj-Napoca. Ce mesaj transmite românilor

0 430

dan coroian vlad

Dan Coroian Vlad este primul român care a votat în al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Acesta a votat în secția deschisă în Auckland, Noua Zeelandă.

Dan Coroian-Vlad a scris pe pagina de Facebook:

„6.45 am Auckland, New Zealand
E 1-0 ! Mândru ca sunt român.
De fapt sunt mândru ca sunt primul român din lumea asta care are șansa si privilegiul de a nu vota cu simbolul perfect al hoției, corupției, minciunii, arogantei, anormalului.
Stau în fața secției de votare si ma întreb de ce ma trece scrisul. E disperarea de a ma vedea furat, din nou, de speranța ca țara mea o sa meargă în direcția bună. E disperarea emigrantului care vrea sa aibă șansa de a se întoarce (da, într-un loc cu mari probleme, dar care se afla pe drumul bun). Nu vreau sa imi pierd limba, „I Love You” dă bine numai in filme. Nu vreau să o mai văd pe mama plângând atunci cand plec. Nu mai vreau atacurile de panică în dimineața plecării. Nu mai vreau să mă simt un ticălos care alege bunăstarea si casa pe malul marii in favoarea prietenilor de o viața, Clujului, familiei… Nu „vreau o țara ca afara”. Vreau doar un pic de normalitate si certitudinea ca nu ne îndreptam din nou in direcția greșita. Bunăstarea va veni, probabil, prea târziu pentru noi, dar sunt dispus sa renunț in favoarea unui trai decent.
Gata, hai ca-s melodramatic. Nu fiți tâmpiți, mergeți la vot.
Puie Monta !

 

CITIȚI ȘI:

PREZIDENȚIALE – Ziua Decisivă. Mii de români din diaspora stau la coadă pentru a vota – FOTO/VIDEO

PREZIDENȚIALE – ZIUA DECISIVĂ. S-a deschis prima secție de votare


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More