Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primul televizor transparent prezentat de Panasonic la târgul CES din Las Vegas

0 342

După 3D și Ultra HD, prea puțini știu ce urmează în domeniul TV-urilor, dar cei de la Panasonic au decis să investească în dezvoltarea de TV-uri transparente.

Cei mai mulți dintre noi își instalează TV-urile pe un perete sau pe o masă foarte aproape de un perete sau de o fereastră. Nu de alta, dar ar fi inutil să-l instalezi în mijlocul camerei, când oricum nu vezi nimic în spatele său. Cei de la Panasonic speră să vă deschidă ușa câtre noi scenarii când vine vorba de amplasarea TV-ului în casă prin introducerea de TV-uri cu panouri transparente. Spre deosebire însă de ecrane transparente în permanență, modelele Panasonic se vor transforma în vitrină doar când vreți voi.

Panasonic nu a făcut promisiuni clare legate de disponibilitatea unui astfel de TV ce poate deveni transparent în caz de nevoie, dar a aproximat că în următorii 2-5 ani l-am putea cumpăra.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More