Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Primul turneu amical pentru CS Unirea Dej

0 103

CS Unirea Dej se află în plină campanie de pregătire a noului sezon voleibalistic. Primul turneu amical la care echipa dejeană participă este cel de la Piatra Neamț.

Pentru Cupa Municipiului Piatra Neamț se luptă, pe lângă echipa gazdă și Unirea Dej, Universitatea Cluj și CSM București.

Unirea Dej va disputa trei meciuri la Piatra Neamț, după următorul program:

05.09 ora 16.00 Unirea Dej – U.Cluj
06.09 ora 18.00 Unirea Dej – VCM Piatra Neamt
07.09 ora 10.00 Unirea Dej – CSM Bucuresti.

Tot la Piatra Neamț se va desfășura din 14 septembrie un stagiu de pregătire al echipei naționale de volei masculin. Naționala se pregătește pentru turneul de calificare la Campionatul Mondial, ce va avea loc în Olanda în perioada 02-06 octombrie. De la Unirea Dej au fost convocați la echipa națională Marius Dascălu și Lucian Tofan.

Un al doilea turneu de meciuri amicale la care va participa Unirea Dej este chiar cel de pe propriul teren. În perioada 12-14 septembrie, Unirea va găzdui un turneu internațional la cre vor participa Unirea Dej, VCM Piatra Neamț, Știința Explorări Baia Mare și Kalo Keskemet (Ungaria).

Programul de pregătire al elevilor lui Victor Lazăr va continua cu turneul de la Keskemet (20-22 septembrie) și cel de la Baia Mare (27-29 septembrie).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More