Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Principesa Irina de România va fi judecată în stare de libertate

0 178

principesa Irina - John Walker - arestati

Principesa Irina, a treia fiică a regelui Mihai, va fi judecatã în stare de libertate în procesul în care este acuzatã de organizarea ilegală a unor lupte cu cocoşi, a decis o instanţă din statul american Oregon.

Judecat în stare de libertate va fi și soțul principesei, John Walker, procesul urmând să înceapă în 15 octombrie. Cei doi au pledat nevinovat la toate cele 12 de capete de acuzare formulate împotriva lor, inclusiv la acuzaţiile de organizare de pariuri ilegale şi lupte de cocoşi, la ferma lor din Statele Unite.

Citiți și: Principesa Irina de România a fost arestată în SUA şi riscă 5 ani de închisoare

Procurorii americani au cerut iniţial ca Principesa Irina şi soţul său să rămână după gratii. Acuzarea se temea că cei doi ar putea să fugă în Elveţia sau România. Însă judecătorul de la Tribunalul Federal din Portland a decis însă eliberarea celor doi, cu condiţia ca ei să poarte brăţări de localizare, să predea paşapoartele şi să nu plece din comitatul unde locuiesc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More