Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Prins cu 212 km/h pe Autostrada Transilvania

0 56

autostrada transolvania

Poliţia Română atrage atenția cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație. În cursul acestei zile, polițiștii au depistat un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea cu 212 km/h pe Autostrada Transilvania.

În jurul orei 10.50, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 212 km/h. Bărbatul a fost depistat la km. 12+400 m, pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii

Conform legislaţiei în vigoare, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 810 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile. 

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More